Puur maakt moeilijk makkelijk!

Onze trainers hebben een passie voor technologie en jarenlange ervaring in kennisoverdracht. Zij weten als geen ander kennis en vaardigheden over te dragen en te borgen. Onze klanten door heel Nederland weten onze uitgebreide inzet en passie te waarderen. Onze trainingen worden gemiddeld met een 8 beoordeeld!

Naast hoge kwaliteit van onze trainingen zijn wij in staat om opleidingstrajecten voor zowel kleine als grote organisaties volledig uit handen te nemen. Dit betekent dat u de planning en organisatie volledig kunt uitbesteden aan Puur. Met behulp van onze slimme software plannen, trainen en evalueren wij onze trainingen. Daarbij heeft u altijd volledig inzicht in de planning en resultaten van de trainingen op elk gewenst moment.

De klassikale trainingen vinden grotendeels plaats op locaties van onze klanten, waarbij Puur de trainingslocatie inricht en voorbereid. Onderstaand is ons volledige portfolio te vinden, mocht u trainingen missen neem dan contact met ons op.


Onze opleidingen

Privacy Awareness

Hier vindt u alle beschikbare trainingen gericht op privacy awareness en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Office 365

Maak gebruik van klassikale trainingen of e-learning om een belangrijke verandering in uw organisatie te managen.

Office

Alle beschikbare MS Office Eindgebruikers dag en dagdeel trainingen.

Azure

Deze cursus is bestemd voor systeembeheerders, die kennis willen nemen van de mogelijkheden die Microsoft Azure biedt.

ECDL

Dit officieel erkende ECDL diploma geeft aan dat u de basis van het pc-gebruik onder de knie heeft.

Deze klanten maken reeds gebruik van opleidingen via Puur

Contact
Support