Managed Server

Managed Server

Het beheer van uw totale IT-infrastructuur kan behoorlijk tijds- en kennisintensief zijn. Puur staat voor u klaar. Wij zorgen pro-actief en zoveel mogelijk op de achtergrond dat uw systemen up to date en beveiligd zijn. Wij bieden de volgende twee versies voor Puur Managed Device. Via onderstaande tabel kunt u de de verschillen in opties vergelijken.Wij bieden de volgende twee versies voor Puur Managed Server. Via onderstaande tabel kunt u de de verschillen in opties vergelijken.Keuze

U legt uw vraag aan ons voor, waarna wij voor een oplossing zorgen. Deze nemen wij vervolgens met u door. Hierbij berekenen wij de benodigde tijd. Tevens is het mogelijk een helpdeskcontract af te sluiten. Wanneer u regelmatig vragen heeft is dit voordeliger.


Vragen?

Puur Automatisering helpt graag bij het maken van een keuze! Stel u vraag via 088 - 165 2300, info@puuroa.nl of via een bericht met behulp van ons contactformulier.

OmschrijvingBasisZonder ZorgenDetail Omschrijving
Take ControlHet overnemen van de server bij verzoeken of problemen.
Managed Windows en Applicatie updatesOp maandbasis worden softwarematig de workstations voorzien van de laatste windows patches, applicatie updates en security patches. Hierbij wordt opvolging gegeven als er updates niet geïnstalleerd zijn of er patches en security patches missen
Managed Remote MontoringHet centraal moniteren van de aangesloten servers op virussen, volle hardeschijven en compliancy bij security patches. Om de twee uur wordt een controle verricht op het workstation.
Preventief BeheerOpvolging van meldingen uit de server monitoring bij virussen, volle hardeschijven of security patches.
Onbeperkte ondersteuning op afstandProblemen voortkomend uit de monitoring worden opgelost. Bij vragen over het functioneren van de server kan hier onbeperkt met de helpdesk contact opgenomen worden. Dit op basis van fair use policy. Vragen over functionaliteit van applicaties valt niet in deze ondersteuning.

Deze klanten maken gebruik van Managed Server

Contact
Support