Managed Device

Managed Device

Het beheer van uw devices kan behoorlijk tijds- en kennisintensief zijn. Puur staat voor u klaar. Wij zorgen pro-actief en zoveel mogelijk op de achtergrond dat uw apparaten up to date en beveiligd zijn. Wij bieden de volgende twee versies voor Puur Managed Device. Via onderstaande tabel kunt u de de verschillen in opties vergelijken.Vragen?

Puur Automatisering helpt graag bij het maken van een keuze! Stel u vraag via 088 - 165 2300, info@puuroa.nl of via een bericht met behulp van ons contactformulier.

OmschrijvingBasisZonder ZorgenDetail Omschrijving
Take ControlOp verzoek, bij akkoord, op afstand meekijken met de gebruiker
Managed Windows en Applicatie updatesOp dagbasis worden softwarematig de workstations voorzien van de laatste windows patches, applicatie updates en security patches. Hierbij wordt opvolging gegeven als er updates niet geinstalleerd zijn of er patches en security patches missen
Managed Remote MontoringHet centraal moniteren van de aangesloten devices op virussen, volle hardeschijven en compliancy bij security patches. Om de twee uur wordt een controle verricht op het workstation.
Preventief BeheerOpvolging van meldingen uit de workstation monitoring bij virussen, volle hardeschijven of security patches.
Onbeperkte ondersteuning op afstandProblemen voortkomend uit de monitoring worden opgelost. Bij vragen over het functioneren van het workstation kan hier onbeperkt met de helpdesk contact opgenomen worden. Dit op basis van fair use policy. Vragen over functionaliteit van applicaties valt niet in deze ondersteuning.

Deze klanten maken inmiddels gebruik van Puur Managed Device

Contact
Support